Frågor & svar

Svaren på de vanligaste frågorna finns här. Hittar du ändå inte det du vill veta? Kontakta oss

Vi erbjuder allt ifrån mindre exponeringsplats i stora skyltfönster till delad butiksyta inne i lokalen. Så det är lite olika. Prata med oss om olika samarbetsformer. Vi har flera alternativ.

Målet med Popuptorget är att utbudet ska variera. Avtalen kan därför vara olika långa och se olika ut. När vi tagit emot er intresseanmälan kontaktar vi er och kommer fram till vad som passar för just er verksamhet.

Alla butiksytor på Popuptorget innefattar el, värme, lokalförsäkring, larm, fri WiFi, samt viss inredning.
Vi marknadsför butiken på vår webb, Instagram och Facebook.

Våra popuppare ansvarar för sina varor, försäljning, öppettider och personal.

OBS Popuptorget är kontantfritt.

Popuptorgets grundidé är att flera verksamheter delar lokalens totala yta med varandra, som i en galleria. Varje verksamhet hyr ett eget torg.

Alla, nästan. I mån av plats. Vi har inte möjlighet att hyra ut till restaurang/tillagningskök, lokalen är inte anpassad för det. Stort eller litet företag spelar ingen roll.

Popuptorget älskar e-handel!

Ni kan till exempel rigga ett showroom hos oss, med era bästsäljare, olika storlekar, dofter och smaker – och behålla hela eller delar av försäljningen digital.


Säljer ni fysiska produkter på plats behöver ni för tillfället ha egen betallösning.
Observera att Popuptorget är kontantfritt för allas säkerhet. Fritt WiFi ingå
 Vi som står bakom Popuptorget är Malin Perzon Lindberg och Niklas Perzon. Syster och bror, födda på 70-talet och uppvuxna i Robertsfors. På den tiden kallades vi ibland för ”ICA-handlarens ungar” – med all rätt, då det var det vi var. Idag bor Malin i Umeå och Niklas på Älgö utanför Stockholm. Nu har vi egna ungar.

Popuptorget är öppet när vi har företagare – popup-are – som hyr butiksyta här. Och vår förhoppning och mål är att tillsammans med er till slut skapa en form av minigalleria, en plats där både Robertsforsbor och andra, alltid känner sig varmt välkomna. Vare sig det då är som ”popup-are” eller som slutkund hos någon av dessa. 

Mode, skor, barnartiklar, secondhand, och inredning är bara några exempel på vad vi hoppas kunna erbjuda dig som handlar här – fysiskt eller digitalt.

För dig som vill bli en i vårt popup-lag erbjuder vi en omväxlande marknadsplats för din verksamhet, butik, produkter eller tjänster. Allt ifrån mindre exponering i skyltfönstret till butiksyta i lokalen.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina idéer och tankar. Vad vill du poppa up med här? 

Allt gott /Malin & Niklas